IT-advieskantoor itelligence nieuwe huurder in Bolduc.

IT-advieskantoor itelligence nieuwe huurder in Bolduc.

De voorbereidingswerkzaamheden zijn in volle gang om vanaf dit najaar itelligence als nieuwe huurder te huisvesten in Bolduc. itelligence is een vooraanstaand en internationaal opererend IT-advieskantoor dat veel samenwerkt met SAP, onze buurman. Het bedrijf neemt zijn intrek in gebouw A op de 3e en 4e verdieping. Hier zullen de medewerkers van de huidige vestigingen in Eindhoven en Waardenburg straks een nieuwe werkplek hebben op Bolduc.

Naast het feit dat Bolduc de gewenste kantoorruimte kon bieden waren het uitstekende energielabel, de hoge kwaliteit, moderne klimaatinstallatie, de zichtlocatie en de bereikbaarheid alsmede de aanwezige faciliteiten zoals Bolduc Café en vergaderzalen mede bepalend in de keuze. Ook de beschikbaarheid van 40 oplaad palen was bij de keuze voor Bolduc cruciaal voor itelligence.

Om dit alles mogelijk te maken zijn diverse huurders van Bolduc bereid geweest om intern te verhuizen. Wij waarderen de snelle bereidheid van onze huurders enorm! Ook de huidige betrokken partijen die onder hoge tijdsdruk alle voorbereidende werkzaamheden uitvoeren, verdienen grote waardering. Vooralsnog lijkt alles heel voorspoedig te verlopen. Wij kijken er naar uit alle itelligence-medewerkers te mogen ontvangen op Bolduc!

img

Ralph

  Gerelateerde berichten

  BANDENPOMP OP ZONNE-ENERGIE BOLDUC

  In samenwerking met de eigenaresse van Bolduc heeft Band op Spanning de eerste slimme Bandenpomp op...

  Lees verder
  door Bolduc

  Word lid van de discussie