Kantoorruimte in Den Bosch Huren?

Wil je kantoorruimte in Den Bosch huren? Bij Bolduc bieden wij ondernemers de ruimte om te groeien. Je huurt bij ons meer dan alleen wat vierkante meters, een internet voorziening en parkeergelegenheid. Door het aanbieden van hoogwaardige en inspirerende kantoorruimtes in Den Bosch kun jij zorgeloos ondernemen. Van ZZP tot MKB en voor nu en in de toekomst!

MARKANT KANTOOR IN DEN BOSCH

Je zoekt kantoorruimte in Den Bosch. Maar wat is de beste locatie voor jouw onderneming? Kies je voor een ‘alledaags’ gebouw, of kies je voor een ruimte in één van de blikvangers van Den Bosch? Met zijn 60 meter hoogte geeft Bolduc Den Bosch kleur. Mede-ondernemers kiezen voor onze locatie omdat de kwaliteit ver boven het gemiddelde kantoor uitstijgt. Dit is al terug te zien aan de buitenkant van het gebouw wanneer je Den Bosch binnenrijd via de A2. Maar dat is nog niet alles. Ook de kantoorruimtes en kantoorunits zijn van alle gemakken voorzien die je als ondernemer kunt wensen. Heb je vragen over onze ruimtes of onze voorzieningen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Bereikbaarheid

Direct bij de afslag van A2/A59

Ruime parkeergelegenheid

P-norm van 1 op 30

24/7 toegang

Altijd toegang tot het kantoor

Glasvezelverbinding

Diverse aanbieders aanwezig op het terrein

Bolduc Buiten
Bolduc Counter
Bolduc Interieur
Bolduc Interieur 1
Bolduc BQT Muffins
Bolduc Muffins 2
Bolduc Smaakwater
Bolduc BQT Buffet

BROCHURE HUREN BIJ BOLDUC

Geinteresseerd of wil je graag meer en uitgebreide informatie over Bolduc ontvangen? Vraag dan de brochure aan.

PLAN EEN BEZICHTIGING BIJ BOLDUC

Krijg een beter beeld van Bolduc en haar mogelijkheden dankzij een bezichtiging. Plan deze nu in.

KANTOORRUIMTE HUREN BIJ BOLDUC

Kies je voor Bolduc? Dan kies je voor kwaliteit en flexibiliteit. Het complex bestaat uit 4 gebouwen. Gebouw B en C zijn geschikt voor grootschalige verhuur. De overige gebouwen zijn ingericht om kleinere organisatie (vanaf 31m2) te huisvesten. Ook deze ruimtes zijn voorzien van alle gemakken en kunnen net als het hele complex genieten van de volgende faciliteiten:

 • Goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer
 • Ruime parkeermogelijkheden
 • 24/7 toegang tot het kantoor
 • Vergaderruimtes
 • Razendsnel internet (Glasvezel)
 • Beveiliging
 • Het Bolduc café
 • Sitemanager

 

WARMTE EN KOUDE OPSLAG (WKO)

De drie kantoorgebouwen zijn voorzien van een WKO-installatie. Deze moderne techniek van koelen en verwarmen geeft in de zomer de mogelijkheid het grondwater te gebruiken om te koelen en het opgewarmde water slaat men op in de bodem. In de winter wordt het vervolgens gebruikt om de gebouwen te verwarmen, het koelen met grondwater kan direct. Voor verwarming is een zogenaamde warmtepomp op de bron aangesloten. In de praktijk zijn met deze techniek forse besparingen mogelijk in verhouding tot het traditioneel verwarmen en koelen.

 

PARKEREN

De parkeernorm bedraagt één parkeerplaats per 30 m² kantoorruimte. Met totaal 570 parkeerplaatsen op eigen terrein en met een complexomvang van circa 22.500 m² voorziet het geheel in goede parkeergelegenheid.

Bolduc hecht veel belang aan het veiligheidsgevoel van haar gebruikers. Speciale vrouwvriendelijke parkeerplaatsen dragen hieraan bij. Deze parkeerplaatsen liggen in het zicht, nabij de ingang van Bolduc en zijn extra verlicht. Bolduc wil het gebruik van duurzame mobiliteitsvormen stimuleren. Daarom beschikken we over verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s en scooters.

 

DE GESCHIKTE KANTOORRUIMTE IN DEN BOSCH?

Het gevoel wat je bij een kantoorruimte hebt is cruciaal. Als ondernemer is het vaak een tweede thuis en wil je een comfortabel gevoel hebben bij een keuze. Om Bolduc te ervaren is het mogelijk om online een bezichtiging in te plannen. Tijdens deze bezichtiging laten we je kennis maken met onze slogan: joined in business. Onze locatie staat namelijk voor ontmoeten, netwerken en samenwerken. Alles met als doel om ondernemers te laten groeien.

HUURMOGELIJKHEDEN IN GEBOUW A

 • Begane grond unit rechts: 433,4 m²
 • 2e verdieping unit rechts: 435,5 m²
 • 2e verdieping unit links: 435,5 m²

Totaal beschikbaar metrage gebouw A: 1.304,4 m²

HUURMOGELIJKHEDEN IN GEBOUW C

 • 3e verdieping, volledige bouwlaag: 610,3 m²
 • 4e verdieping, volledige bouwlaag: 610,5 m²
 • 5e verdieping, volledige bouwlaag: 611,0 m²
 • 8e verdieping, volledige bouwlaag: 609,9 m²
 • 9e verdieping, volledige bouwlaag: 617,5 m²
 • 10e verdieping, volledige bouwlaag: 617,5 m²
 • 11e verdieping, volledige bouwlaag: 617,7 m²

Totaal beschikbaar metrage gebouw C: 4.294,4 m²