KANTOORUNIT IN DEN BOSCH HUREN?

Kantoorunit in Den Bosch huren? Bij Bolduc huur je niet zomaar een kantoorunit. We bieden jou de ruimte om te groeien wanneer en hoe jij dat wilt. Dit doen we door het aanbieden van een inspirerende werkomgeving waarvan deze units onderdeel zijn. Ben jij de volgende professional die huurt bij Bolduc? Plan direct online een bezichtiging.

 

MARKANT GEBOUW IN DEN BOSCH

Dat je een kantoorunit wilt huren in Den Bosch staat vast. Nu nog de locatie vinden die het beste bij je past. Wil jij boven het maaiveld uitsteken als ondernemer? Dan is Bolduc met zijn 60 meter hoogte één van de blikvangers. Collegaondernemers vestigen zich op onze locatie omdat de kwaliteit uitzonderlijk is. Regelmatig krijgen we de opmerking dat onze kantoorruimtes ver boven een gemiddeld kantoor uitstijgen. Dit is al te zien als je Den Bosch binnenrijd via de A2. Het gebouw is mooi afgewerkt. Als je een bezichtiging plant, dan zul je zien dat ook alle units en ruimtes zijn voorzien van alle gemakken. Heb je vragen over onze voorzieningen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

OBJECT

Het Zakencomplex Bolduc bestaat uit een viertal duurzame kantoorgebouwen. Ieder met een eigen karakter. De twee torens gebouw B en gebouw C welke gelegen zijn op het terrein zijn bestemd voor grootschalige verhuur en kennen een hoge bezettingsgraad. In het lagere v-vormige gebouw te weten gebouw A bieden wij ondernemers de mogelijkheid kantoorunits te huren vanaf circa 31 m². Dit betreffen turn-key kantoorruimtes met toegang tot het internet middels een snelle glasvezelverbinding. Daarnaast zijn de huurovereenkomsten flexibel. Op deze wijze is groei en krimp binnen het gebouw mogelijk én een externe verhuizing overbodig. Met de introductie van de verhuur van kleinschalige kantoorruimtes maakt het Zakencomplex Bolduc de weg vrij voor kleinere organisaties om zich te vestigen op een inspirerende, stimulerende, zakelijke en uiterst representatieve locatie. Hiermee biedt Het Zakencentrum Bolduc ondernemers de ruimte om zich maximaal te ontwikkelen. Onze slogan is niet voor niets Joined in Business!

MOMENTEEL ZIJN ER GEEN RUIMTES BESCHIKBAAR

Bereikbaarheid

Bij de afslag van de A2/A59

Ruime parkeergelegenheid

P-norm van 1 op 30

24/7 toegang

Altijd toegang tot het kantoor

Glasvezelverbinding

Diverse aanbieders aanwezig op het terrein

KANTOORUNIT HUREN BIJ BOLDUC

Interesse of wil je graag eerst meer informatie ontvangen van Bolduc? Vraag dan direct een brochure aan.

PLAN EEN BEZICHTIGING BIJ BOLDUC

Bolduc beleef je het beste als je een bezoek brengt aan het gebouw. Plan direct vrijblijvend een bezichtiging!

DUURZAAMHEID:

Alle gebouwen zijn voorzien van een WKO installatie. Op deze wijze wordt warmte en koude uit de grond gehaald. Hetgeen een zeer duurzame en milieuvriendelijke wijze van koelen en verwarmen is. Verder is de verlichting in volledig renoveerde ruimten voorzien van daglichtafhankelijkheid en aanwezigheidsdetectie. De klimaatinstallatie bestaat uit een energie-efficiënt variabel volumesysteem dat tezamen met de verlichting automatisch belastingafhankelijk wordt geregeld. Het door u gewenste klimaat en lichtniveau regelt u simpelweg door het wijzigen van uw instelling in het digitale portaal. Hierdoor presteert ook uw kantoorruimte conform een energieprestatienorm van label A. Ongeacht de omvang van uw gehuurde kantoorruimte.

 

ALGEMENE RUIMTE:

Elke bouwlaag is voorzien van een representatieve pantryruimte die tevens zeer geschikt is voor informeel overleg. Daarnaast biedt het Zakencomplex Bolduc u de mogelijkheid om gezamenlijk gebruik te kunnen maken van een representatieve spreekkamer.

HUURPRIJS:

Vanaf € 671,50 per kantoorkamer per maand te vermeerderen met BTW. Dit bedrag is o.a. inclusief de volgende voorzieningen:

 • Huur kantoorkamer;
 • servicekosten betreffende het verbruik van gas, water elektra, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en dergelijke;
 • deelgebruik van de spreekkamer incl. presentatie beeldscherm;
 • deelgebruik van de pantryruimte met zitplaatsen;
 • toegang tot het internet middels een glasvezelverbinding;
 • gebruik van één parkeerplaats.

HUURTERMIJN:

Één (1) jaar, hierna telkenmale te verlengen met één (1) jaar.

KANTOORUNIT HUREN BIJ BOLDUC

Kies je voor een kantoorunit bij Bolduc? Dan ga jij als ondernemer voor kwaliteit en flexibiliteit. Bolduc bestaat uit 4 gebouwen. Voor grootschalige verhuur zijn gebouw B en C geschikt. Kleinere organisaties kunnen vanaf 31m2 terecht bij één van de andere gebouwen. Uiteraard zijn deze gebouwen ook voorzien van alle gemakken en kunt u genieten van:

 

 • Goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer
 • Ruime parkeermogelijkheden
 • Ca. 40 oplaadpunten voor elektrische auto’s
 • 24/7 toegang tot het kantoor
 • Vergaderruimtes incl. beeldscherm
 • Razendsnel internet (Glasvezel)
 • Beveiliging
 • Het Bolduc café
 • Sitemanager

PAST BOLDUC BIJ U?

Ondernemers noemen het kantoor vaak hun tweede huis. Het is dan van groot belang dat jouw gevoel goed is bij de ruimte. Om jou de sfeer te laten proeven, kun je direct online een bezichtiging inplannen. Tijdens deze bezichtiging maak je kennis met onze slogan: joined in business. Onmoeten, netwerken en samenwerken. Daar staat onze locatie voor met als doel om ondernemers te laten groeien.